Kantoren: Antoine Coppenslaan 27, Turnhout

Contacteer ons

Een vraag? Een afspraak boeken op ons kantoor?
Kantoor: 014 89 17 40
Antoine Coppenslaan 27
2300 Turnhout
(1e verdieping)

Een vraag? Een afspraak boeken op ons kantoor?

Neem contact met ons op via Digiflow.

Bereikbaarheid

Ons kantoor ligt net buiten het centrum van Turnhout. We zijn vlot bereikbaar vanuit alle omliggende gemeenten (Beerse, Vosselaar, Merksplas, Oud-Turnhout…)

Komt u met de wagen? Er is een ruime parking voorzien vlakbij ons kantoor.

Uitstekend
Gebaseerd op 47 recensies
Denise Elbel
Denise Elbel
2. Oktober, 2023.
Very happy with the advise, guidance and human approach of B2B Tax Advisors. Also our very domain specific questions about copyrights are being considered. Thanks, team B2BTax!
Rudi Van Reusel
Rudi Van Reusel
15. Augustus, 2023.
B2B Tax Advisors hebben een zeer efficiënte en toch persoonlijke aanpak om een opstartend zelfstandige te begeleiden in het administratieve kluwen. Ze spelen kort op de bal bij elke vraag of opmerking en laten niets aan het toeval over. De digitale manier van werken is top en de begeleiding bij het boekhoudpakket is prima. Een aanrader als je een goed boekhoudkantoor nodig hebt.
Alexander Vuylsteke
Alexander Vuylsteke
25. Juli, 2023.
Efficiënte dienstverlening, goede digitalisering, transparante en heldere tarieven.
Brecht Schoefs
Brecht Schoefs
24. Juli, 2023.
Goede processen en een kwalitatieve dienstverlening. Altijd vlot bereikbaar en behulpzaam ingeval van vragen. Zeer tevreden.
Huyse De Molen
Huyse De Molen
24. Maart, 2023.
Reeds 30 jaar onze boekhouder stipt correct nauwkeurig en kennis van zaken! Aanrader dus !! Wendy VN
Nathalie Luyckx
Nathalie Luyckx
16. Februari, 2023.
Voor een startende ondernemer is B2B Tax Advisors een perfecte partner die je begeleidt en vooral ontlast in het opstart traject. Geen enkele vraag is hen teveel. Bedankt hiervoor! Groeten, B&N Solutions
Advikonworld Jan Rooijakkers
Advikonworld Jan Rooijakkers
15. Februari, 2023.
Een zeer directe service met zeer korte opvolging van alle facetten die deel uitmaken van een accountancy programma. Vooral het advies over de online Yuki diensten zijn voor mij een zeer gewaardeerde hulp en sparen me verschillende dagen verwerking uit, iets wat ik vroeger bij mijn vorige accountant niet had. B2B Tax advisors speelt zeer kort op de bal en zo ben je steeds up to date!
Floris Remmen
Floris Remmen
13. December, 2022.
B2BTax is een aangename partij om mee samen te werken. Ze helpen snel en geven duidelijke uitleg. Digitaal eerst is ook een leuke manier van werken.
Tinne
Tinne
9. Oktober, 2022.
Fijn boekhoudkantoor om mee samen te werken. Alles lekker online, geen hassle en toch makkelijk persoonlijk bereikbaar voor vragen.
Koen van Dun
Koen van Dun
5. September, 2022.
Het team 🦸🏼‍♀️ 🦸‍♂️ van Gunter hielp ons super met de opstart van onze start-up Zij regelde de admin en wij kregen tijd⏳ Hierdoor maakte we een vliegende start 🚀