Kantoren: Antoine Coppenslaan 27, Turnhout

Yuki

B2B Tax Advisors en Yuki

Een winnende combinatie

B2B Tax Advisors gelooft heilig in de voordelen van een digitale boekhouding. Daarom werken we samen met Yuki Software (onderdeel van Visma) , een online boekhoudplatform dat het leven van u én ons makkelijker maakt. U bezorgt ons al uw documenten digitaal, en wij verwerken uw facturen meteen in de boekhouding. Zo behoudt u steeds het overzicht over uw kosten en opbrengsten.

Meer weten?

We maken graag tijd voor u vrij.

Yuki, een cloudplatform?

Yuki is een boekhoudplatform in de cloud. Dat wil zeggen dat al uw documenten online op een beveiligde server staan, in de plaats van op een fysieke harde schijf. Het voordeel daarvan is dat uw data veilig is, uw boekhoudprogramma altijd up-to-date blijft en uw documenten nooit verloren gaan.

Yuki, een digitaal boekhoudprogramma?

De dagen dat u met een ringmap met alle facturen en betalingsbewijzen naar de boekhouder moest lopen, liggen achter ons. Tenminste, als u voor B2B Tax Advisors kiest. Yuki is namelijk 100 procent digitaal. Alle facturen, of u ze nu ontvangt via e-mail, een e-platform (Google Drive, Dropbox) of via de post, worden digitaal verwerkt en opgeslagen.

Hoe werkt Yuki?

1 U biedt uw financiële documenten aan het Yuki-platform aan wanneer u dat wilt. Van zodra u een factuur verstuurt of ontvangt, kunt u ze al laten verwerken. U hoeft dus niet te wachten tot het einde van het kwartaal.

2 De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten en binnen de 24 uur is uw administratie verwerkt. Is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk, dan wordt het document aan uw dossierverantwoordelijke toegewezen, die het eigenhandig verwerkt en controleert.

3 Resultaten kunnen online worden geconsulteerd via het financieel dashboard. U kan via deze interface ook heel eenvoudig vragen stellen over uw resultaten of documenten.

Wilt u Yuki in actie zien?

Bekijk dan zeker de introductiefilmpjes.

De 5 strafste voordelen van Yuki

  • Alle documenten zijn gecentraliseerd in het Yuki dashboard. De mobiele app bezorgt je snel inzicht in uw financiële administratie en scant je restaurant bonnetje onmiddellijk in.
  • U wint het gevecht tegen de papierberg. Al uw gegevens staan veilig opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud.
  • De samenwerking met uw boekhouder verliep nooit eerder zo vlot. Zowel uw boekhouder als uzelf hebben toegang tot dezelfde informatie.
  • Uw boekhouding wordt bijna in real time verwerkt. Binnen de 24 uur staan uw aangeleverde documenten in de boekhouding. Bovendien is elke boeking gekoppeld aan de juiste documenten. U hebt dus een actueel overzicht van de financiële stand van zaken.
  • Yuki heeft naast een boekhoudoplossing ook handige integraties om uw webshop, CRM of kassasysteem te koppelen.  In no-time is uw pakket gekoppeld en bespaart Yuki elke ondernemer weer kostbare tijd.

Yuki en B2B Tax Advisors

Een winnende combinatie

U hebt intussen begrepen dat Yuki de boekhouding van een kmo in grote mate automatiseert. En dat biedt perspectieven, want zo houden wij als boekhouder meer tijd over om u advies op maat te geven.

Hebt u een vraag over uw fiscale of financiële toestand? Twijfelt u over de strategische koers die uw onderneming vaart? Wij maken graag voor u tijd vrij !

Hebt u interesse in een digitale boekhouding met Yuki en B2B Tax Advisors?

Contacteer ons

We maken graag tijd voor u vrij.