Doeltreffend en vlot uw administratie beheren?
Date: 4 september 2020
|
Posted by:

Administratie is voor heel wat ondernemers een noodzakelijk kwaad. Al dat papierwerk slorpt onnodig veel tijd en energie op. Nochtans hoeft het niet zo te zijn. Slimme digitale administratiesoftware maakt het leven een stuk eenvoudiger. Bijkomend pluspunt: u bent meteen van die papierberg verlost. En u houdt tijd over voor wat u het beste én het liefste doet: uw zaak leiden.

Offertes en facturen opstellen, betalingen opvolgen, voorraden beheren, … Het lijstje met administratieve taken voor een ondernemers is lang. Té lang, vinden de meesten. Besteedt u ook te veel tijd aan papierwerk en te weinig aan echt werk? Dan kan krachtige en slimme administratiesoftware een oplossing bieden. Want door uw administratie digitaal te laten beheren kunt u heel wat repetitieve, tijdsintensieve en foutgevoelige taken automatiseren. Een offerte opstellen, een betalingsherinnering versturen of uw betaalde en onbetaalde facturen verwerken, is dan nog slechts een kwestie van enkele klikken.

Supersnel offertes en facturen opstellen

Klantgegevens, prijzen en voorwaarden: uw administratiesoftware houdt het allemaal netjes voor u bij. Een offerte of factuur maken, is een klus die u in enkele minuten klaart. Dreigt de  betalingsdatum van een factuur te worden overschreden, dan geeft het programma u automatisch een seintje. Eén klik later belandt er al een vriendelijke betalingsherinnering in de mailbox van de betreffende klant. Simpel en snel.

Een digitaal archief waar uw boekhouder blij van wordt

En omdat u al uw facturen digitaal verstuurt vanuit één programma legt u ook zonder enige moeite een overzichtelijk digitaal archief aan. Geeft u uw boekhouder toegang tot dit archief, dan gaat ook uw boekhouding er een flink stuk op vooruit. Want van zodra een factuur administratief is afgehandeld, kan ze boekhoudkundig verwerkt worden. Uw boekhouder hoeft dus niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw facturen in te boeken. Zo beschikt u over een heel actuele boekhouding die u écht inzicht biedt in uw cijfers.

Stap vandaag nog over op slimme administratiesoftware

Wil u meer weten over administratiesoftware ? We staan u graag te woord.

Contacteer ons voor meer info